Behoefte aan een koerier in Brussel en randgemeenten voor dringende leveringen van documenten of kleine pakjes ( max. 5kg)? Wil u werken met een betrouwbare, strikte en actieve partner?

Aarzel dan niet om met USB Express contact op te nemen! Wij zijn een jonge Brusselse onderneming, die is ontstaan uit een voorliefde voor motors en met de vaststelling dat Brussel één grote verkeersopstopping op elk uur van de dag is geworden: pendelaars die komen en gaan, bouwterreinen, files, manifestaties, ongevallen, sluiting van tunnels… enz

USB Express verbindt zich ertoe om uw documenten of kleine pakjes (maximum 5kg) zo snel mogelijk te leveren ongeacht verkeersproblemen en weersomstandigheden (behalve sneeuw of ijzel).

Wij zijn er om aan uw behoeften te voldoen , van maandag tot vrijdag: van 8:30 tot 18:00.

USB Express is gevestigd te Sint- Lambrechts Woluwe , niet ver van de ring en het industriepark van Diegem.

Ter informatie, wij werken alleen met motorrijders die minimum 5 jaar een rijbewijs hebben en een voortreffelijke kennis van Brussel genieten.


ONZE TROEVEN:

SNEL: In een stad als Brussel, dat met verkeersopstoppingen van s’ morgens tot ’s avonds wordt verzadigd, maakt het gebruik van een scooter het mogelijk om zich snel te verplaatsen en dat ongeacht verkeersproblemen en weersomstandigheden (behalve in geval van sneeuw of ijzel).
Bezoek onze Facebook of Twitter pagina en u zal automatisch verwittigd worden in geval van uiterste weersomstandigheden , sneeuw of ijzel.

ECOLOGISCH: een scooter verplaatst zich gemiddeld tot drie keer sneller in verkeersopstoppingen dan een auto of bestelwagen.
Iets meer informatie:
10 % motors meer in het verkeer zou ons 40 % files besparen. ( Le Soir)
Een scooter gaat gemiddeld drie keer vlugger voor een zelfde afstand door de verkeersopstoppingen dat een auto of bestelwagen, hij vervuilt dus een pak minder.
Al onze scooters zijn conform aan de Euro 3 norm.

VASTGESTELDE PRIJS: Met ons betalingssysteem door "Delivery Ticket" geen vergissingen, u geeft het aantal tickets aan de koerier en uw documenten worden binnen de kortste tijd geleverd!